Hokejové Valašské Meziříčí posílí v rámci střídavých startů hned několik hráčů ze Vsetína
Hokejové Valašské Meziříčí posílí v rámci střídavých startů hned několik hráčů ze Vsetína
Jakub Ďurkáč. foto: HC Bobři

Val. Meziříčí – Před hokejisty z Valašského Meziříčí je první zápas sezony, kdy doma 21. září od 17:00 vyzvou Havlíčkův Brod. Ještě předtím ale zde byly vyřízeni střídavé starty z prvoligového Vsetína několika hráčům.

Už v přípravě naskočil za Valmez brankář Adam Pavlíček, obránci Jan Hamřík, Ondřej Fojtík a útočníci Roman Vaňo s Adamem Koláčkem. Dalšími jmény, které se mohou v dresu Bobrů objevit jsou útočník Erik Pospíšil, jenž hrál v minulé sezoně II. ligu za Techniku Brno a obránce Jakub Ďurkáč, který ve Valašském Meziříčí již dříve působil a oblékal také dres s označením asistenta kapitána.

Soupiska HC Bobři Valašské Meziříčí pro začátek sezony

Brankáři: Jiří Slovák, Kryštof Ševců, Adam Pavlíček *

Obránci: Matěj Sviták, Václav Kočí, Jakub Velikovský, Tomáš Holiš, Vojtěch Baroš, Jan Dluhoš, Ondřej Fojtík *, Jan Hamřík *, Jakub Ďurkáč *.

Útočníci: Lukáš Finsterle, Michael Vavřík, Daniel Stodůlka, Lukáš Stodůlka, Marek Urban, Jiří Goiš, Šimon Kuchařík, Ondřej Martiník, David Kozubík, Tomáš Vávra, Jan Půček, Adam Turek, Lukáš Adámek, David Heinrich *, Adam Koláček *, Roman Vaňo *, Erik Pospíšil *

*Označení hráči jsou na střídavé starty ze Vsetína.

Jan Kozák, PR HC Bobři Valašské Meziříčí