Hokejisty Valašského Meziříčí posílí odchovanec, mládežnický reprezentant Lukáš Adámek
Hokejisty Valašského Meziříčí posílí odchovanec, mládežnický reprezentant Lukáš Adámek
foto: HC Bobři

Val. Meziříčí – Soupiska hokejových Bobrů se rozroste o další útočné eso, po letech strávených v Karlových Varech a ve Znojmě se zpět domů vrací dvaadvacetiletý odchovanec Lukáš Adámek, jenž se před dvěma lety výrazně podílel na postupu Znojma do I. ligy a zaznamenal 18 gólů a 38 asistencí. Po přípravě v Sokolově, kterou absolvoval jako hráč Varů, se nyní přesouvá do Valašského Meziříčí, kde by se měl ujat role střelce, podobně, jako tomu bylo na konci minulé sezony, kdy Bobrům pomohl v několika utkáních k udržení se ve II. lize. Letos jsou ale ambice větší, Adámek je po Goišovi a Janu Půčkovi další velkou posilou se zkušenostmi z I. ligy a extraligy.

,,Určitě jsme ještě chtěli útok doplnit a moc si vážíme toho, že i když si Lukáš vybíral, z pro něj možná lukrativnějších nabídek, tak nakonec zvolil srdcem právě Valašské Meziříčí. Za to mu patří opravdu obrovské poděkování. Jsme rádi, že se nám podařilo dobře a vhodně útok doplnit, jsme s ním tak spokojeni a dá se říct, že v tuto chvíli máme naše útočné řády naplněny v maximálních možnostech," doplňuje manažer klubu Richard Müller.

Aktuální soupiska HC Bobři Valašské Meziříčí pro přípravu:

Brankáři: Jiří Slovák, Kryštof Ševců, Adam Pavlíček *

Obránci: Matěj Sviták, Václav Kočí, Jakub Velikovský, Tomáš Holiš, Vojtěch Baroš, Jan Dluhoš, Ondřej Fojtík (zkouška), Jan Hamřík *.

Útočníci: Lukáš Finsterle, Michael Vavřík, Daniel Stodůlka, Lukáš Stodůlka, Marek Urban, Jiří Goiš, Šimon Kuchařík, David Kozubík, Tomáš Vávra, Jan Půček, Adam Turek, Lukáš Adámek, David Heinrich *, Adam Koláček *, Roman Vaňo*.

*Označení hráči jsou kmenovými hráči Vsetína, kteří za Bobry nastoupili minimálně v jednom utkání přípravy.

Jan Kozák, HC Bobři Valašské Meziříčí