Defenzivní řady Valašského Meziříčí posílí Jakub Jenáček
Defenzivní řady Valašského Meziříčí posílí Jakub Jenáček
foto: HC Bobři

Val. Meziříčí – Kádr hokejistů z Valašského Meziříčí se rozrostl o další jméno, které to ve valašském prostředí velice dobře zná. Po dvou letech strávených ve Znojmě se na sever Moravy vrací 25letý bek Jakub Jenáček, který ve Valmezu již dříve působil v rámci střídavých startů ze Vsetína či Zlína.

„Hledání obránce číslo jedna je na hráčském trhu asi tou nejtěžší disciplínou, což si myslím, že by mi potvrdili i kolegové z jiných klubů. My jsme byli v jednání s několika obránci, někde to bylo už velmi blízko, bohužel to v rozhodovací fázi vždy nevyšlo. Kuba Jenáček v našem hledáčku původně nefiguroval, předpokládali jsme, že si vybere z vyšších soutěžích. Nicméně o to víc jsme rádi, že jsme se mohli v poměrně rychlém čase dohodnout na podmínkách. Trenéři Kubu označili za klíčového obránce pro náš tým, což potvrzují jeho odehrané sezóny a výkony v 1. lize. Přichází k nám mladý ale zkušený hráč, který se může ve své kariéře ještě hodně posunout. Kuba svoji roli přijal a těšíme se na naší spolupráci!”, říká manažer klubu Richard Müller.

Jakub Jenáček tak v obraně doplní mladé hráče jako jsou Matěj Sviták, Václav Kočí a Jakub Velikovský společně s další novou posilou Ladislavem Funkem, který přišel k Bobrům z Ústí nad Labem. Na dalších posilách vedení klubu intenzivně pracuje.

Aktuální soupiska HC Bobři Valašské Meziříčí:

Brankáři: Jiří Slovák

Obránci: Matěj Sviták, Václav Kočí, Jakub Velikovský, Ladislav Funk, Jakub Jenáček.

Útočníci: Lukáš Finsterle, Michael Vavřík, Daniel Stodůlka, Lukáš Stodůlka, Marek Urban, Jiří Goiš, Jan Matějka.

Jan Kozák, HC Bobři Valašské Meziříčí