V divadelní hře Deštivé dny se Vsetínu představí Richard Krajčo a David Švehlík
V divadelní hře Deštivé dny se Vsetínu představí Richard Krajčo a David Švehlík
foto: DK Vsetín

Vsetín – Drsná a emotivní inscenace Divadla Ungelt s názvem Deštivé dny se odehraje na pódiu velkého sálu kulturního domu ve Vsetíně. V americkém dramatu z pera Keitha Huffa v hlavních rolích excelují herci David Švehlík a Richard Krajčo. Herecký koncert se uskuteční ve středu 16. října od 19 hodin.

„Divadelní představení Deštivé dny se mělo odehrát už v únoru 2022, ale z důvodu nemoci Davida Švehlíka jsme zvolili náhradní představení ‚Všechny báječný věci‘ pouze s Richardem Krajčem,“ vzpomněla Eva Hennelová ze vsetínského domu kultury. Jedinečná inscenace v podání dvou charismatických herců tak ve Vsetíně přijde na řadu o dva roky později. „Jsme rádi, že se nám po více než dvou letech podařilo s divadlem Ungelt najít nový termín a představení Deštivé dny do Vsetína dovézt,“ raduje se produkční Hennelová.

Americké drama je hrou o přátelství a zároveň kriminálním příběhem. Krajčo a Švehlík ve hře ztvární drsnou dvojku Dennyho a Joeyho, kteří jsou přáteli od dětství a dnes parťáky u chicagské policie. Strhující představení v Ungeltu s hlavními představiteli nastudoval režisér Janusz Klimsza. Vstupenky na vsetínské představení jsou v předprodeji na webu domu kultury v sekci Program PODZIM 2024 a na pokladně kina Vatra.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín