Kayaku připomene 25 let působení v regionu výstavou v kině Vatra Vsetín
Kayaku připomene 25 let působení v regionu výstavou v kině Vatra Vsetín
foto: DK Vsetín

Vsetín – Výrobce bezpečnostních systémů v automobilovém průmyslu Kayaku Safety Systems Europe a.s. ve spolupráci s Domem kultury Vsetín srdečně zve na výstavu fotografií mapující pětadvacetiletou historii jednoho z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v regionu. Výstava s názvem „25 let s Kayaku“ je k vidění od 4. září ve vsetínském kině Vatra.

„Již čtvrt století chráníme Vaše cesty. Díky řemeslnému umu, pečlivosti a inovacím děláme cestování bezpečnější a spolehlivější. Ze srdce Valašska, s hrdými zaměstnanci, kteří pomohli utvářet historii KSE. S jasnou vizí a odhodláním přispívat k rozvoji regionu a udržitelnosti,“ takto uvádí výstavu k oslavě jubilea Kayaku Safety Systems Europe, výrobce bezpečnostních systémů se sídlem ve Vsetíně. Výrobky firmy patří mezi nejdůležitější prvky systémů pasivní ochrany – naleznete je v airbazích, předpínačích bezpečnostních pásů a dalších záchranných modulech, které jsou spouštěny pomocí pyrotechnických iniciačních prvků.

„Za 25 let působení ve vsetínském regionu jsme vybudovali silnou a stabilní společnost, která dává práci téměř tisícovce zaměstnanců,“ říká prezident společnosti pan Akinori Kanno. Výstavu fotografií mapující historii i současnost Kayaku Safety Systems Europe bude možné v kině Vatra zhlédnout od 4. do 29. září.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín