Jiří Zmožek zahraje seniorům své nezapomenutelné hity
Jiří Zmožek zahraje seniorům své nezapomenutelné hity
foto: DK Vsetín

Vsetín – Dům kultury Vsetín opět po roce připravil speciální koncert věnovaný všem seniorům. V letošním roce bude pódium velkého sálu patřit hudebnímu skladateli Jiřímu Zmožkovi, který se po třiceti letech vrátil na scénu ve velkém stylu. Podvečer plný známých písní se uskuteční v úterý 1. října od 17 hodin.

„Srdečně zveme všechny seniory na speciální koncert připravený právě pro ně. Tentokrát si mohou poslechnout legendární hity Jiřího Zmožka,“ pozvala na koncert dramaturgyně Eva Hennelová ze vsetínského kulturního domu. V rámci koncertu zazní skladby Už mi lásko není 20 let, Tam u nebeských bran, Nejhezčí dárek, Zvonky štěstí, Biograf láska a další.

Jiří Zmožek, který v únoru oslavil v zaplněné Lucerně své osmdesáté první narozeniny, vzápětí pokřtil knihu svých pamětí s názvem Už mi lásko není 20 let. Součástí vsetínského koncertu bude i autogramiáda a prodej knihy, CD, DVD a dalších propagačních předmětů. „Autogramiáda proběhne již před koncertem od 16 hodin. Vstupenku na koncert si můžete zajistit na pokladně kina Vatra nebo na internetových stránkách domu kultury,“ uvedla Eva Hennelová.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín