Jedinečná show s hity skupiny ABBA pod širým nebem v meziříčském Amfiteátru
Jedinečná show s hity skupiny ABBA pod širým nebem v meziříčském Amfiteátru
foto: KZ Valašské Meziříčí

Val. Meziříčí – Neděle 8. září bude v Amfiteátru ve Valašském Meziříčí patřit koncertnímu spojení největších hitů švédské skupiny ABBA s Filharmonií Bohuslava Martinů Zlín a zpěváků a muzikantů HappyBand Orchestra. Vstupenky jsou v předprodeji na stránkách Kázetka.

Tradiční zářijový koncert symfonického tělesa v Amfiteátru v parku zámku Kinských ve Valašském Meziříčí se letos ponese v trochu jiném duchu, než dosavadní koncerty filharmonie v rámci Dnů města. Podvečerní program bude totiž patřit švédské skupině ABBA. Návštěvníci uslyší pestrý výběr toho nejlepšího, co za svoji historii ABBA vytvořila.

V unikátním projektu ABBA Symphonic Show dojde k zajímavému propojení zvuku symfonického orchestru a rockové složky podpořené profesionálním výkonem zpěváků vokální skupiny Happyband ve složení Tereza Ďatelinková, Radka Križanová, Tomáš Martinek a Michal Čechovský. To vše v netradičních hudebních aranžích Michala Jániše, které nekopírují doslovně originální verzi, ale vnášejí do hudby vlastní originalitu.

Návštěvníci se mohou těšit například na slavné hity jako Gimme Gimme Gimme, S.O.S., Money Money Money, Voulez Vous, Chiquitita a celou řadu dalších. ABBA je jedna z nejpopulárnějších kapel celé historie hudby a byla první neanglicky mluvící popovou skupinou, která dobyla hitparády v anglicky mluvících zemích, včetně Velké Británie, USA, Kanady, Irska, Jižní Afriky, Austrálie a Nového Zélandu.

Vstupenky na koncertní program ABBA Symphonic Show ve valašskomeziříčském Amfiteátru jsou k dostání v klasických předprodejích, a to osobně v tamním Turistickém informačním centru nebo online na stránkách Kázetka www.kzvalmez.cz.

Ondřej Smolka, PR manager Kázetka Valmez